ADANA / ÇUKUROVA - Şehit Zeki Akgünseven Anaokulu

3222342015
Toros Mahallesi 78070 Sokak No 2 Kenan Evren Bulvarı Çukurova/Adana
Vizyon
Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak,yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmektir.
Misyon
Biz Şehit Zeki Akgünseven Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerleri bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoş görülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz. Objektif olarak değerlendirilebilecek etkinliklerle gelişim yolculuğuna çıkmaya hazır ve istekli durumdayız. TEMEL DEĞERLERİMİZ * 1) EŞİTLİK 2) LİYAKAT 3) YENİLİKÇİ 4) PAYLAŞIMCI 5) SEVGİ VE SAYGI 6)SORUMLULUK 7)VATANSEVERLİK 8)ÖZGÜVEN
Başarılar
2010 VE 2011 YILI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ KURUM BAZINDA İL BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ ALINMIŞTIR.ADANADA BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜNÜ ALAN İLK DEVLET OKULUDUR.eTwinning Okulu olan kurumumuz eTwinning değerlerinin ve pedagojisinin uygulanmasında ve tanıtılmasında aktif rol oynamaktadır. Yerel topluluklar için birer referans noktası ve diğer okullar için ise örnek model teşkil etmektedir.
SABAH: 07:30 -12:30 ÖĞLE: 12:30 - 17:30
KLİMA
Ulaşım
ULAŞIMI KOLAYDIR, OTOBÜS VE MİNÜBÜS GEÇER. TOPEL VE ÖZEN DOLMUŞLARINA EK OLARAK 7/A, 7/B, 7/C, 064 VE 4 NUMARALI HALK OTOBÜSLERİ VE BİRÇOK BELEDİYE OTOBÜSÜ GEÇMEKTEDİR. OKULUMUZ ÇUKUROVA ELEKTRİK MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN BİTİŞİĞİNDE BULUNMAKTADIR.
OKULUMUZ BULVAR ÜZERİNDE OLUP ETRAFI SİTELER İLE ÇEVRİLİDİR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda e-Twinning, Sıfır Atık, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projeleri uygulanmaktadır.